Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ατλέτικο, υποβιβάστηκε η Μάλαγα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ατλέτικο, υποβιβάστηκε η Μάλαγα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2018 01:26
Η Ατλέτικο γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και η Μπαρτσελόνα θέλει πλέον τρεις βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Υποβιβάστηκε η Μάλαγα.

Μια εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η Ατλέτικο ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ, γνωρίζοντας τη πιο βαριά ήττα της στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27’ με δυνατό σουτ του Γουίλιαμ Ζοζέ έπειτα από γύρισμα του Γιανουζάι. Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να βρει απάντηση και στο 80’ η Σοσιεδάδ πέτυχε δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» το ματς. Ο Χουάνμι πήρε τη μπάλα από τακουνάκι του Γουίλιαν Ζοζέ και με όμορφο σκάψιμο, «κρέμασε» τον Όμπλακ, «γράφοντας» το 2-0. Ο Ισπανός νίκησε ξανά τον Σλοβένο γκολκίπερ στο 90+2’ με ωραία κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ντε Λα Μπέγια.

Υποβιβάστηκε η Μάλαγα, ελπίζει για Ευρώπη η Ζιρόνα

Από την άλλη, η Μάλαγα ηττήθηκε με 1-0 από την Λεβάντε εκτός έδρας και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ο Μπόατενγκ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 90+3’ και έδωσε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στην ομάδα του, που ξέφυγε με +7 από τις επικίνδυνες θέσεις. Στον αντίποδα, οι Ανδαλουσιανοί επιστρέφουν στην 2η κατηγορία μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια.

Το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία αναμένεται να ακολουθήσει και η Λας Πάλμας, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Μπέτις και βρίσκεται στο -13 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το γκολ του Φίρπο στο 90+4’ διεύρυνε το νικηφόρο σερί των «βερντιμπλάνκος», που βρίσκονται στην 5η θέση με +4 από την 6η Βιγιαρεάλ.

Στο άλλο ματς, η Ζιρόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλαβές και έμεινε ζωντανή για την έξοδο στην Ευρώπη, όντας στο -1 από την 7η Σεβίλλη. Τα γκολ για τους νεοφώτιστους πέτυχαν οι Αλέις Γκαρθία στο 59' και Στουάνι με πέναλτι στο 86' ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε για το τελικό 1-2 ο Πίνα στο 90'.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.