Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει στο θαύμα η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει στο θαύμα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2018 00:28
Με πρωταγωνιστή τον Μόουζες, η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και έχει ακόμα μαθηματικές πιθανότητες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά το rotation του Αντόνιο Κόντε εν όψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, η Τσέλσι πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπέρνλι και πήρε δεύτερη σερί νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ από τις 30 Δεκεμβρίου! Οι «μπλε» μείωσαν έτσι στο -5 από την 4η Τότεναμ και έμειναν ζωντανοί για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο οι «πετεινοί» θα πρέπει να αυτοκτονήσουν τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας πιο εύκολο πρόγραμμα.

Ο Ιταλός τεχνικός, στο 100ο παιχνίδι του στον πάγκο των «μπλε», άφησε στον πάγκο Αζάρ και Γουίλιαν, ενώ παρέταξε την ομάδα με δύο σέντερ φορ (Μοράτα, Ζιρού). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Λόνγκ (20’) έπειτα από σέντρα του Μόουζες, ωστόσο δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» το ματς, με τον Μοράτα να χάνει τεράστια ευκαιρία, αστοχώντας σε τετ-α-τετ με τον Πόουπ.

Η Μπέρνλι έμεινε στο ματς και στο 64’ ισοφάρισε σε 1-1 με τυχερό γκολ του Μπαρνς, ο οποίος μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά από σουτ του Γκούντμουντσον και σκόραρε με απίθανο κατά λάθος τακουνάκι. Η απάντηση της Τσέλσι ήταν άμεση, καθώς στο 69’ ο Μόουζες σκόραρε με σουτ εντός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν, ωστόσο παρά την ήττα έχουν διαφορά ασφαλείας (+7) από την 8η Λέστερ, που έμεινε στο 0-0 με την Σαουθάμπτον στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ». Υπενθυμίζεται ότι η 7η θέση οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ εκτός εάν η Σαουθάμπτον κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας (σ.σ. αντιμετωπίζει την Τσέλσι στον ημιτελικό).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.