Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα η Λίβερπουλ, ρεκόρ ο Σαλάχ

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα η Λίβερπουλ, ρεκόρ ο Σαλάχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2018 00:35
Με τον Σαλάχ να σκοράρει και να γράφει ιστορία, η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-0 την Μπόρνμουθ στο «Άνφιλντ» και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο δεύτερο γύρο.

Ακόμα μια άνετη επικράτηση για την Λίβερπουλ, η οποία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από δέκα χρόνια, κέρδισε με 3-0 την Μπόρνμουθ στο «Άνφιλντ» και έφτασε στο -1 τη 2η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, που έχει δυο παιχνίδια λιγότερα!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε αρκετά επιθετικά στο ματς και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 7’ ο Χέντερσον έβγαλε τη σέντρα και ο Μανέ με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μπέγκοβιτς, «γράφοντας» το 1-0. Μάλιστα, ο 26χρονος έγινε ο πρώτος Σενεγαλέζος σκόρερ στης Πρέμιερ Λιγκ με 44 γκολ, ξεπερνώντας τον Ντέμπα Μπα.

Η Μπόρνμουθ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 69’ ο Σαλάχ με τρομερή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έκανε το 2-0 φτάνοντας τα 30 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αιγύπτιος έγραψε έτσι ιστορία αφού έγινε ο πρώτος Αφρικανός που φτάνει σ’ αυτό τον αριθμό των γκολ σε μια σεζόν -ξεπερνώντας τον Ντιντιέ Ντρογκμπα- αλλά και ο 8ος συνολικά. Παράλληλα, ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι», ενώ έγινε ο 3ος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που φτάνει τα 40 γκολ σε μια σεζόν.

Το τελικό 3-0 «έγραψε» ο Φιρμίνο στο 90’ μετά από ασίστ του Τσάμπερλεϊν. Με την νίκη η Λίβερπουλ έφτασε τους 70 βαθμούς και βρίσκεται στο +10 από την 5η Τσέλσι με ένα ματς περισσότερο και στο -1 από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο ματς περισσότερα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.