Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με… μηδέν στα ημιτελικά η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Με… μηδέν στα ημιτελικά η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2018 00:08
Η Μπάγερν δεν έκλεψε τις εντυπώσεις ωστόσο κράτησε στο 0-0 την Σεβίλλη στο Μόναχο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά χάρη στο υπέρ της 2-1 στην Ανδαλουσία. Δοκάρι με τον Κορέα (αποβλήθηκε στο φινάλε) είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Η Σεβίλλη το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην Μπάγερν, ωστόσο το τελικό 0-0 στο Μόναχο έστειλε την Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί, που είχαν το προβάδισμα μετά το υπέρ τους 2-1 στο πρώτο ματς στην Ανδαλουσία, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο τέρμα. Χάμες (4’), Ρόμπεν (6’) και Λεβαντόφσκι (7’) είχαν καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, ενώ στο 11’ ήρθε η πρώτη φάση για τη Σεβίλλη, με τον Σαράμπια να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Η Μπάγερν απάντησε με μακρινό σουτ του Κίμιχ (14’) που πέρασε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Χούμελς στο 34’. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο 38’ «άγγιξαν» ξανά το γκολ, όμως ο Σόρια είπε «όχι» σε σουτ του Ριμπερί μέσα από την περιοχή. Στο φινάλε του ημιχρόνου η Σεβίλλη βρέθηκε κοντά στο 0-1 όμως ο Ραφίνια πρόλαβε και έκοψε σωτήρια τον Σαράμπια πριν αυτός πλασάρει από κοντά.

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες θα μπορούσε να σκοράρει με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, όταν στο 49’ ο Λεβαντόφσκι πήρε την κεφαλιά από το ένα μέτρο, όμως έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Δέκα λεπτά μετά (59’) η κεφαλιά του Κορέα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ούλραϊχ, ενώ τα μακρινά σουτ των Μπανέγα (60’) και Ενζονζί (65’) πέρασαν άουτ.

Η Σεβίλλη, παίζοντας με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, δεν κατάφερε να βρει άλλη μεγάλη φάση και στο φινάλε έχασε με απευθείας κόκκινη τον Κορέα για δυνατό φάουλ στον Μαρτίνεθ. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και η Μπάγερν επέστρεψε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.