Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβολή στο Δ.Σ. λόγω έλλειψης πλειοψηφίας, στον… αέρα ο Παναθηναϊκός

Αναβολή στο Δ.Σ. λόγω έλλειψης πλειοψηφίας, στον… αέρα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2018 14:42
Το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ για το θέμα με τις άδειες αναβλήθηκε, καθώς δεν έβγαιναν τα... κουκιά για την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού!

Σε φιάσκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξελίχθηκε το έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ για την αλλαγή του κανονισμού περί μη χορήγησης άδειας στις ΠΑΕ, το οποίο προβλέπει υποβιβασμό.

Ο Παναθηναϊκός είχε στηρίξει τα πάντα στην τροποποίηση του κανονισμού, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Football League, όμως τα... κουκιά δεν βγαίνουν. Γι’ αυτό υπήρξε τεχνητή έλλειψη απαρτίας ώστε να μην πραγματοποιηθεί το συμβούλιο και να αποφευχθεί η ψηφοφορία.

Το «τριφύλλι» χρειάζεται τα 3/4 των παρόντων για να περάσει η τροποποίηση του κανονισμού για τις άδειες, όμως δεν έπιανε τελικά τον απαιτούμενο αριθμό για την αλλαγή. Έτσι, η πλειοψηφία των ομάδων (μεταξύ αυτών και οι ΑΕΚ, Ατρόμητος, Κέρκυρα, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Πλατανιάς, Πανιώνιος) κατόπιν συνεννόησης δεν έδωσε το παρών στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Πλέον το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι στον… αέρα και το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.