Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν πήγαν στο Κορωπί οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Δεν πήγαν στο Κορωπί οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2018 22:21
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν πήγαν τη Δευτέρα (9/4) στο Κορωπί και επανέλαβαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να πάρουν κάποια από τα χρήματα που τους οφείλονται.

Το τελεσίγραφο των παικτών στην διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν βρήκε ανταπόκριση και οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν μετέβησαν καν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για την προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα.

Οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ξεκαθαρίζοντάς του πως αν δεν εξοφληθεί μέρος της δόσης του Δεκεμβρίου δεν πρόκειται να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους.

Πριν από την έναρξη της αυριανής (10/4) προπόνησης, οι παίκτες θα συζητήσουν εκ νέου και θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την αποχή ή θα προπονηθούν.

Ουζουνίδης: «Μην το διαλύσουμε τελείως»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επικοινώνησε με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ενημερώθηκε για την αποχή και απάντησε ότι «δέχομαι την απόφαση σας και δεν μπορώ να σας εμποδίσω. Ξέρω ότι έχετε δίκιο. Όμως, δεν θέλω να διαλύσουμε τελείως. Λίγο έμεινε ακόμη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.