Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ για το ευρωπαϊκό παρελθόν της Λίβερπουλ: «Η εμπειρία του προπάππου σου δεν σε βοηθάει στη ζωή…»

Κλοπ για το ευρωπαϊκό παρελθόν της Λίβερπουλ: «Η εμπειρία του προπάππου σου δεν σε βοηθάει στη ζωή…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2018 16:51
Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει για το αν το ευρωπαϊκό παρελθόν της Λίβερπουλ της δίνει αβαντάζ στο ζευγάρι με την Μάντσεστερ Σίτι και ο Γερμανός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος…

Άγγλος δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιούργκεν Κλοπ εάν η βαριά φανέλα της Λίβερπουλ στην Ευρώπη έχει αντίκτυπο στην προσπάθεια των «κόκκινων» να φτάσουν στα ημιτελικά και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό:

«Σ’ έχει βοηθήσει η εμπειρία του προπάππου σου στη ζωή; Πρέπει να φτιάξεις τις δικές σου εμπειρίες. Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη αυτή τη στιγμή. Οι ευρωπαϊκές νύχτες της Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερες. Όμως δεν είμαστε πιο έμπειροι από τους παίκτες της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την ταμπέλα του φαβορί που ακολουθεί πλέον τη Λίβερπουλ μετά το 3-0 του «Άνφιλντ», ο Κλοπ ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε προκριθεί γιατί πάντοτε το ποδόσφαιρο σου δίνει την ευκαιρία να αντεπιτεθείς. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε σταθεροί, να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας και αν δύναται να τους δημιουργήσουμε προβλήματα όπως και στο πρώτο ματς».

Για την άσχημη εβδομάδα της Σίτι με δύο «κολλητές» ήττες, τόνισε: «Δόξα τω Θεώ είναι κι εκείνοι... θνητοί. Είχαν δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα τα οποία ουδείς περίμενε στα πρόσφατα παιχνίδια, όμως εμείς για να πάρουμε τη νίκη έπρεπε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Η Γιουνάιτεντ μπορούσε να έχει δεχθεί 5 ή 6 γκολ στο μεταξύ τους ντέρμπι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, όμως δεν υπάρχει τέλεια ομάδα στο ποδόσφαιρο. Όλες θα έχουν αδυναμίες»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.