Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Όλα μηδέν στο ντέρμπι του Μερσεσάϊντ

Πρέμιερ Λιγκ: Όλα μηδέν στο ντέρμπι του Μερσεσάϊντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2018 16:59
Με το… μυαλό στην Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ παρατάχθηκε με αλλαγές κόντρα στην Έβερτον, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο «Γκούντισον Παρκ» και να μείνει αήττητη για 17ο σερί ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του Μερσεσάϊντ ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Γκούντισον Παρκ», με τους «κόκκινους» να φτάνουν τα 17 παιχνίδια αήττητοι σε ντέρμπι με τα «ζαχαρωτά».

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρατάχθηκε με αλλαγές εν όψει της ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι και δυσκολεύονταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Έβερτον. Η πρώτη φάση των «κόκκινων» ήρθε από λάθος διώξιμο των γηπεδούχων, όμως ο Σολάνκε (16’) δεν μπόρεσε από την μικρή περιοχή να νικήσει τον Πίκφορντ.

Η απάντηση της Έβερτον ήρθε στο 23’ όταν ο Μπολάσι με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, ανάγκασε τον Κάριους σε σπουδαία επέμβαση. Έξι λεπτά μετά ο Πίκφορντ έδιωξε σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Μίλνερ και το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Έβερτον είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο αφήνοντας χώρο στην Λίβερπουλ, η οποία δεν μπορούσε να τον εκμεταλλευτεί. Μάλιστα στο φινάλε οι γηπεδούχοι είχαν διπλή μεγάλη ευκαιρία για να «κλέψουν» τη νίκη. Στο 87’ ο Κόουλμαν δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Τοσούν, ενώ στο 88’ ο Κάλβερτ-Λιούιν βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι αλλά κατάφερε να αστοχήσει. Το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο και η Λίβερπουλ διεύρυνε το αήττητο σερί της σε ντέρμπι του Μερσεσάιντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.