Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενεργοποιήθηκε το -3 για Βέμερ, 15 μέρες προθεσμία ο Παναθηναϊκός!

Ενεργοποιήθηκε το -3 για Βέμερ, 15 μέρες προθεσμία ο Παναθηναϊκός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2018 17:34
Το αίτημα του Γενς Βέμερ έγινε δεκτό από το Δικαστήριο της ΕΠΟ και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 15 μέρες ώστε να βρει λύση και να αποφύγει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή του για την εκδίκαση της υπόθεσης του Βέμερ και το αίτημα του Γερμανού για αφαίρεση τριών βαθμών στο «τριφύλλι» έγινε δεκτό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι «πράσινοι» έχουν προθεσμία μέχρι τις 18 Απριλίου για να ξοφλήσουν τον παίκτη, προκειμένου να πάρουν πίσω τους βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, το -3 θα είναι οριστικό!

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε την αίτηση του Jens Alexander Wemmer και ενεργοποίησε την επιβληθείσα με την υπ' αριθ. 27/2018 απόφαση ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού των 498.322,15 ευρώ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.