Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού!

Έκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2018 15:03
Έκτακτο Δ.Σ στη Λίγκα ορίστηκε για την Τετάρτη του Πάσχα (11/4) με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την τροποποίηση του κανονισμού για τις άδειες, που θα είναι σωτήρια για τον Παναθηναϊκό.

Νέα θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό. Μετά την 15ημερη παράταση που έδωσε η UEFA για την κατάθεση του φακέλου της άδειας της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε ότι ορίστηκε έκτακτο Δ.Σ στη Λίγκα για την Τετάρτη του Πάσχα (11/4) για την αλλαγή της ποινής στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Να μην πέφτει κατηγορία όποια ομάδα δεν καταφέρνει να εξασφαλίσει άδεια, κάτι που ισχύει αυτή την στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο συμβούλιο της Λίγκας, το αποτέλεσμα των ψήφων ήταν 7-6 και δεν πέρασε η πρόταση αλλαγής. Ο λόγος είναι ότι χρειάζονταν τα 3/4 των παρόντων, δηλαδή 12 ψήφοι υπέρ και 4 κατά. Πλέον, με τα τελευταία δεδομένα ο Παναθηναϊκός ελπίζει να πιάσει τον απαραίτητο αριθμό, καθώς αρκετές ομάδες φέρεται ότι προτίθενται να αλλάξουν την ψήφο τους.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη του Πάσχα, 11/4/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League σε ικανοποίηση του από 2/4/2018 εγγράφου αιτήματος των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΟΚ Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος Αθηνών, Παναθηναϊκός και Λαμία και σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού, με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

Τροποποίηση της από 20/11/2015 εισήγησης του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού προς την Ε.Π.Ο., αναφορικά με τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή για την αγωνιστική περίοδο 2018-19».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.