Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άξιος της μοίρας του ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Άξιος της μοίρας του ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 21:38
Ο κακός Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά και έπεσε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Προηγήθηκαν με Νιάς (3’) οι γηπεδούχοι, που φωνάζουν για οφσάιντ στο τέρμα του Ανσαριφάρντ (48’).

Ακόμα ένα στραβοπάτημα τη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την τιμωρία του ΠΑΟΚ και έπεσε ξανά στην τρίτη θέση μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά. Οι Πειραιώτες βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ μετά από τραγική αντίδραση άμυνας και παρότι ισοφάρισαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με γκολ του εκτεθειμένου Ανσαριφάρντ, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, πληρώνοντας την επιθετική φλυαρία τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 2ο λεπτό, όταν μετά από λόμπα του Οφόε, ο Ανσαριφάρντ έπιασε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Επασί, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το γκολ και στο 4’ πήραν αυτοί το προβάδισμα. Μετά από κόρνερ του Σουμπίνιο, ο Μποτία, έχασε τον Νιάς, ο οποίος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός, που στο 9’ ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα στον Παπέ Σισέ, δυσκολεύονταν να διασπάσει την άμυνα του Λεβαδειακού δημιουργώντας ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο. Στο 28’ ο Ελαμπντελαουί έκανε το γύρισμα, αλλά ο Ανσαριφάρντ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας, ενώ στο 41’ ο Επασί απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Μιραλάς, κρατώντας το 1-0 ως το ημίχρονο.

Ότι δεν μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, το πέτυχαν στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 49’ ο Κούτρης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ανσαριφάρντ με εξαιρετικό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1. Βέβαια όπως φάνηκε στο ριπλέι, ο Ιρανός ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ. Ο Λεβαδειακός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ωστόσο στο 62’ δικαιούται να φωνάζει για την απόφαση του βοηθού να «κόψει» με οφσάιντ τον Γιακουμάκη, που έβγαινε υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις για γκολ.

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» την ανατροπή στο 71’, με τον Επασί να νικά σε τετ-α-τετ τον Ανσαριφάρντ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Γιακουμάκης έκανε τη σέντρα αλλά ο Μαρκόφσκι αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον Λεβαδειακό. Στο 80’ ο Σεμπά αστόχησε από θέση βολής μέσα στην περιοχή, ενώ στο 90+3’ ο Ρομαό έβγαλε τον Ελαμπντελαουί απέναντι από τον Επασί, ο οποίος του αρνήθηκε το γκολ κρατώντας το 1-1 ως το φινάλε.

Λεβαδειακός: Επασί, Ντιόγκο, Φαβάρο, Μοϊσέ Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (92' Καραχάλιος), Σαβαντογκό (69' Καλτσάς), Σουμπίνιο (68' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης και Μαρκόβσκι.

Ολυμπιακός: Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς (65' Σεμπά), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς (86' Τζούρτζεβιτς), Οτζίτζα Οφόε και Ανσαριφάρντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.