Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αντέδρασε με «διπλό» στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Αντέδρασε με «διπλό» στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2018 19:11
Ο ΠΑΟΚ έδειξε ανεπηρέαστος από την τιμωρία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι χάρη στα γκολ των Κάμπος (36’) και Κρέσπο (56’).

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση, δείχνοντας ανεπηρέαστος από τη διακοπή και τις δικαστικές υποθέσεις. Στον αντίποδα, ο αποδυναμωμένος Ατρόμητος, που δεν υπολόγιζε στους δανεικούς του «Δικεφάλου» (Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Ουάρντα) έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση, ωστόσο συνεχίζει να έχει πιθανότητες γι' αυτή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 3ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι για κράτημα του Μαλεζά στον Μπρούνο, ωστόσο ο Τζήλος έκρινε πως δεν υπήρχε παράβαση. Τρία λεπτά μετά, ο Μπρούνο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Πασχαλάκη να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Βασιλακάκη πέρασε έξω. Αυτή ήταν και η μόνη καλή στιγμή στο ματς μέχρι και το 36', όταν ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-1. Ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ με πάσα στον Βιεϊρίνια, αυτός βρήκε με τη μία τον Τζάλμα Κάμπος που έκανε την κίνηση από τα δεξιά και με ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44’ ο ΠΑΟΚ είχε καλή στιγμή για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Μαουρίτσιο αστόχησε από πλεονεκτική θέση μετά από γύρισμα του Πέλκα. Ένα λεπτό αργότερα, το μακρινό σουτ του Μάντσον πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πασχαλάκη, με το 0-1 να μένει ως το ημίχρονο.

Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο δυναμικά στο ματς, έχοντας δύο καλές στιγμές για να φέρουν το σκορ στα ίσια. Στο 47’ το σουτ του Μπρούνο μέσα από την περιοχή πέρασε έξω από την εστία, ενώ στο 49’ ο Ρισβάνης από τα δυο μέτρα δεν μπόρεσε να κάνει τη προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 56’ ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Πέλκα, ο οποίος έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Κρέσπο και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι «έσβησε» και η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 90’. Μετά από φάουλ του Ούμπιντες, ο Καρασαλίδης πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο έστειλε τη μπάλα έξω και το 0-2 έμεινε ως το φινάλε.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (76' Ούμπιδες), Ντιγκινί, Μπρούνο, Ντάουντα (60' Κωτσόπουλος)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βιερίνια, Μάτος, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Κάμπος (84' Μακ), Λημνιός (64' Μπίσεσβαρ), Πέλκας (78' Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.