Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ισπανία έριξε εξάρα στην Αργεντινή! (video)

Η Ισπανία έριξε εξάρα στην Αργεντινή! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2018 00:25
Με τον Ίσκο να πετυχαίνει χατ-τρικ η Ισπανία διέλυσε με 6-1 την Αργεντινή στην Μαδρίτη και υποχρέωσε την «αλμπισελέστε» στην πιο βαριά ήττα στην ιστορία της.

Ποιος είδε την Ισπανία και δεν την φοβήθηκε! Οι «φούριας ρόχας» ισοπέδωσαν με 6-1 την Αργεντινή σε φιλικό παιχνίδι στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης και διεύρυναν το αήττητο σερί της στους 18 αγώνες. Στον αντίποδα, η «αλμπισελέστε», που έπαιξε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ισοφάρισε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της και προβλημάτισε έντονα με την εμφάνιση της, δυόμιση μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Αργεντινή θα μπορούσε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό, ωστόσο ο Ιγκουαΐν έχασε το… άχαστο, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με πλασέ από τη μικρή περιοχή. Η Ισπανία γλίτωσε το γκολ και στο 12’ πήρε αυτή το προβάδισμα. Ο Ασένσιο έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ντιέγκο Κόστα και ο φορ της Ατλέτικο δεν αστόχησε απέναντι από τον Ρομέρο, «γράφοντας» το 1-0.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους στο 26’, με τον Ίσκο να σκοράρει από κοντά έπειτα από νέα ασίστ του Ασένσιο. Η Αργεντινή κατάφερε να μειώσει στο 39’ με κεφαλιά του Οταμέντι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο στην επανάληψη κατέρρευσε… Στο 52’ ο Ίσκο πέτυχε δεύτερο γκολ με πλασέ λίγο μέσα από την περιοχή, ενώ τρία λεπτά μετά ο Αλκάνταρα έκανε το 4-1 με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Η άμυνα της Αργεντινής βρίσκονταν… αλλού και στο 73’ η Ισπανία έφτασε σε πέμπτο τέρμα. Μετά από βολέ του Ντε Χέα, ο Άσπας έφυγε στην πλάτη των αμυντικών και με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 5-1. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 74’ ο Ίσκο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 6-1 και έγινε ο πρώτος Ισπανός που πέτυχε χατ-τρικ με το εθνόσημο μετά τον Μοριέντες το 2003.

Αυτή είναι η χειρότερη ήττα στην ιστορία της Αργεντινής, ισοφαρίζοντας τα 1-6 από Τσεχοσλοβακία (Παγκόσμιο Κύπελλο 1958) και από Βολιβία (προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.