Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Βραζιλία «έσπασε» το αήττητο της Γερμανίας (video)

Η Βραζιλία «έσπασε» το αήττητο της Γερμανίας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2018 23:54
Με γκολ του Γκαμπριέλ Ζεσούς, η Βραζιλία κέρδισε με 1-0 την Γερμανία στο Βερολίνο, έσπασε το αήττητο των «πάντσερ» και πήρε μίνι εκδίκηση για το αξέχαστο 1-7 στο Μπέλο Οριζόντε το 2014.

Μήνυμα εν όψει του Μουντιάλ της Ρωσίας έστειλε η Βραζιλία. Η «Σελεσάο» κέρδισε με 1-0 την Γερμανία στο Βερολίνο και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία σε φιλικά και επίσημα με τον Τίτε στον πάγκο της. Μάλιστα, η «Σελεσάο» υποχρέωσε την «Νασιοναλμανσάφτ» στην πρώτη της ήττα μετά από αυτή κόντρα στην Γαλλία (7/7 0-2) για τα ημιτελικά του Euro 2016. Έτσι, τα «πάντσερ» δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ρεκόρ τους με 23 αγώνες δίχως ήττα που έχουν από το 1978 έως το 1980.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά μετά το ιστορικό 7-1 υπέρ της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Η Βραζιλία δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το παιχνίδι σαν φιλικό και προχώρησε σε μόλις μια αλλαγή, εν αντιθέσει με τον Γιόακιμ Λεβ, που έκανε δοκιμές.

Με εξαίρεση μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μάριο Γκόμες (22’), οι Βραζιλιάνοι έλεγξαν τον ρυθμό και στο 37’ «έγραψαν» το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά του Γκάμπριελ Ζεσούς. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο άσος τα Μάντσεστερ Σίτι είχε χάσει σημαντική ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, αστοχώντας με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η «Σελεσάο» ήταν απόλυτα προσηλωμένη στο πλάνο της, δεν επέτρεψε στους Γερμανούς να απειλήσουν και είχε σημαντικές στιγμές με Γουίλιαν (55’), Παουλίνιο (55’), Κουτίνιο (57’) και Ζεσούς (68’) για ένα δεύτερο γκολ. Η μοναδική μεγάλη στιγμή της Γερμανίας ήρθε στο 90+2’ όταν ο Ντράξλερ έπιασε ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Άλισον έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Αυτό ήταν το 4ο σερί ματς (όλα φιλικά) που η Γερμανία έμεινε μακριά από την νίκη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.