Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Νέα ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2018 22:34
Η Εθνική Παίδων γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Νορβηγία και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Euro U17.

Δεύτερη σερί ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ για την Εθνική Παίδων, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Νορβηγία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η «γαλανόλευκη» τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου και αποκλείστηκε από τη τελική φάση του Euro U17 με συνολικό απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες (1-6 τέρματα) στα τρία παιχνίδια της Elite Round.

Ο Χάνσεν με δύο γκολ (44’, 67’) «καθάρισε» τη νίκη για τους Σκανδιναβούς, οι οποίοι στις καθυστερήσεις πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Ασκίλντσεν. Η Νορβηγία έφτασε τους 7 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα της Γερμανίας από την Σκωτία (0-1), τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου. Παρά την ήττα, τα «πάντσερ» πήραν το εισιτήριο ως καλύτεροι δεύτεροι.

Νορβηγία: Σάντμπεργκ, Κόρνιτς, Χάουσο, Ρέκνταλ, Χολμ, Χάνσεν (67’ Άγκα), Βάλμπεργκ, Κολσκόγκεν, Κρίστιανσεν (57’ Ασκίλντσεν), Κιτολάνο, Μπακάι (73’ Όπσαλ).

Ελλάδα: Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Βρακάς (41’ Σερπέζης), Γώγος, Αθανασακόπουλος, Μούγιος (41’ Μασούρας, 68’ Θεοδωρόπουλος), Φάκης.

Η βαθμολογία:


1. Νορβηγία 7
2. Γερμανία 4
3. Ελλάδα 3
4. Σκωτία 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.