Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τριάρα της Ολλανδίας στην Πορτογαλία (vid)

Φιλική τριάρα της Ολλανδίας στην Πορτογαλία (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2018 00:25
Η Ολλανδία κέρδισε με 3-0 την Πορτογαλία σε φιλικό παιχνίδι στην Γενεύη, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος. Ντεπάι (11’), Μπάμπελ (32’) και Φαν Ντάικ (45+2’) τα γκολ, με δέκα από το 61’ (Κανσέλο) οι Ίβηρες.

Στο ντεμπούτο του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο η Ολλανδία είχε ηττηθεί με 1-0 από την Αγγλία εντός έδρας, κάνοντας κακή εμφάνιση. Στο δεύτερο παιχνίδι όμως, οι «οράνιε» πήραν εμφατική φιλική νίκη με 3-0 επί της Πορτογαλίας, η οποία προβλημάτισε με την εμφάνιση της.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε πολλά προβλήματα ανασταλτικά στο πρώτο μέρος και το πλήρωσε με τρία γκολ. Στο 11’ ο Φόντε έχασε τον Ντεπάι και ο Ολλανδός «έγραψε» το 1-0 από κοντά, ενώ στο 32’ ο Ντε Λίγκτ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπάμπελ, ανενόχλητος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-0.

Το 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν από νέα ασίστ του Ντε Λίγκ, ο Φαν Ντάικ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Πορτογαλία είχε καλές στιγμές με Ρονάλντο (47’) και Κουαρέσμα (50’) για να μειώσει, όμως στο 61’ ο Κανσέλο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους Ίβηρες με παίκτη λιγότερο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Πορτογαλία έψαξε το γκολ και είχε σημαντική στιγμή με γυριστή κεφαλιά του Γκουέντες (88’), όμως ο Σίλεσεν με εντυπωσιακή επέμβαση, κράτησε το 3-0 ως το φινάλε.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Λόπες, Κανσέλο, Φόντε, Ρολάντο (46’ Νέτο), Μάριο Ρουί, Μ. Φερνάντες, Αντριέν Σίλβα (46’ Γκουέντες), Γκόμες (46’ Αντρέ Σίλβα), Μπ. Φερνάντες (78’ Ζοάο Μάριο), Κουαρέσμα (55’ Μάρτινς), Ρονάλντο (68’ Μουτίνιο)

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Τετέ (78’ Τιλ), Ντε Λιγκτ (84’ Φοσού-Μενσά), Φαν Ντάικ, Άκε, Πρέπερ, Βαϊνάλντουμ (68’ Ντε Ρόον), Βιλένα (67’ Ντε Φράι), Φαν ντε Μπέεκ, Μπάμπελ (84’ Μπέρχαους), Ντεπάι (78’ Κλάιφερτ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.