Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Παραμένει η ποινή του υποβιβασμού για τις άδειες!

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Παραμένει η ποινή του υποβιβασμού για τις άδειες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2018 17:15
Η πρόταση της ΑΕΚ για αλλαγή στον κανονισμό περί υποβιβασμού δεν πέρασε λόγω έλλειψη ισχυρής πλειοψηφίας και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον σε δυσχερή θέση!

Άσχημα τα νέα για τον Παναθηναϊκό αλλά και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, καθώς δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ για μη υποβιβασμό των ομάδων αν δεν πάρουν αδειοδότηση. Η «Ένωση» είχε προτείνει στο Δ.Σ. της Super League να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, λόγω της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν με τα εγγυημένα έσοδά τους, μετά την παύση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Για να περάσει η πρόταση της ΑΕΚ, θα έπρεπε να υπερψηφιστεί από τα ¾ των ΠΑΕ, δηλαδή από τους 12 στους 16. Κάτι που δεν συνέβη, διότι υπέρ της αλλαγής στην ποινή ψήφισαν 7 ΠΑΕ: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιο.

Κατά της πρότασης ψήφισαν 6 ΠΑΕ: Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς. Απείχε ο Λεβαδειακός, παρών ψήφισε η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο… χείλος του γκρεμού, αφού έχει τις μεγαλύτερες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο να μην αδειοδοτηθεί!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.