Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Η Δόξα «ψαλίδισε» τις ελπίδες της Παναχαϊκής για άνοδο

Football League: Η Δόξα «ψαλίδισε» τις ελπίδες της Παναχαϊκής για άνοδο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2018 18:36
Η Δόξα Δράμας επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής και ανέβηκε στην 4η θέση την ίδια ώρα που οι Αχαιοί έμειναν στο -10 από ΟΦΗ και Άρη.

Δυσκολεύει αρκετά το έργο της Παναχαϊκής για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Οι Αχαιοί ηττήθηκαν με 2-0 από την Δόξα στη Δράμα και βρέθηκαν στο -10 από Άρη και ΌΦΗ, 11 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου μπήκε καλύτερα στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 9’ ο Γκότοβος «έγραψε» το 1-0 με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 14’ ο Κουσκουνάς γύρισε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Κάσες δεν δυσκολεύτηκε να χριστεί σκόρερ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (48’) η Δόξα είχε δοκάρι με τον Μπαϊκαρά για ένα τρίτο τέρμα. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έχοντας και εκείνοι δοκάρι (57') με τον Ελευθεριάδη, ενώ Κυνηγόπουλος (75’) και Πολίμος (77’) σπατάλησαν δύο σημαντικές στιγμές για να μειώσουν το σκορ.

Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Δόξα Δράμας ανέβηκε μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας παράλληλα διψήφια διαφορά σε Άρη και ΌΦΗ από την 3η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.