Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έχασε αλλά ελπίζει σε πρόκριση η Εθνική Παίδων

Έχασε αλλά ελπίζει σε πρόκριση η Εθνική Παίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2018 21:27
Η Εθνική Παίδων γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Γερμανία στην Πάτρα, ωστόσο παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης για το Euro U17.

Την ήττα με το βαρύ 3-0 από την Γερμανία γνώρισε η Εθνική Παίδων στο δεύτερο παιχνίδι της στον 8ο όμιλο της Elite Round, αλλά η ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro U17. Αρκεί να κερδίσει την Τρίτη (27/3) τη Νορβηγία στο Παμπελοποννησιακό ώστε να τερματίσει τουλάχιστον 2η και να ελπίζει σε πρόκριση ως μια από τις επτά καλύτερες δεύτερες. Φυσικά, διατηρεί ελπίδες και για την πρωτιά, ωστόσο θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς και η Γερμανία να μην κερδίσει την αποκλεισμένη Σκωτία.

Στο ματς που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Παναχαϊκής, η Γερμανία προηγήθηκε στο 25’ με πέναλτι του Μέιερ, με την Ελλάδα να είχε καλές στιγμές και δοκάρι με τον Σερπέζη (66’) για να φέρει το σκορ στα ίσια. Το 1-1 δεν έγινε και στο 76’ ο Πόουλμαν «κλείδωσε» τη νίκη των «πάντσερ». Πέντε λεπτά μετά ο Κάτερμπαχ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Γερμανία, η οποία είχε βασικό τον 16χρονο ελληνικής καταγωγής Αντώνη Αϊδώνη.

Ελλάδα: Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Παυλίδης (41' Αθανασακόπουλος), Μασούρας, Βουτσάς (41' Βρακάς), Φακής (60' Σερπέζης)

Γερμανία: Ουμπεχάουμ, Κάτερμπαχ, Μπουκουσού, Παπέλα (58' Μπραντ), Κράουμπ, Νταζάκου (72' Ειμπίλ), Μπατίστα-Μέιερ, Αιδώνης, Λοκ, Χάρτμαν (47' Πόχλμαν), Μπόργες.

Η βαθμολογία:


1. Γερμανία 4
2. Νορβηγία 4
3. Ελλάδα 3
4. Σκωτία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.