Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε αλλά αποκλείστηκε η Εθνική Νέων

Κέρδισε αλλά αποκλείστηκε η Εθνική Νέων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2018 21:03
Με πρωταγωνιστή τον Δουβίκα (2 γκολ), η Εθνική Νέων επικράτησε με 3-2 της Τσεχίας ωστόσο δεν έχει ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Euro U19 μετά τη νίκη της Ιταλίας κόντρα στην Πολωνία.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τη διοργανώτρια Ιταλία στην πρεμιέρα της Elite Round, η Εθνική Νέων πήρε την πρώτη της νίκη στο όμιλο, επικρατώντας με 3-2 της Τσεχίας. Η «γαλανόλευκη» έφτασε τους τρεις βαθμούς, ωστόσο δεν έχει ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Euro U19, αφού στο άλλο ματς, η Ιταλία κέρδισε με 4-3 την Πολωνία και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με τον Γκαργκαλατζίδη στο 12’ αλλά μόλις στο 15΄οι Τσέχοι ισοφάρισαν με τον Χάιντενραϊχ. Το παιχνίδι έμεινε στο 1-1 ως το 54΄, όταν ο Δουβίκας έδωσε προβάδισμα στην Εθνική, Οι Τσέχοι ισοφάρισαν εκ νέου στο 69΄ με τον Ζίτνι, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης σημείωσε το νικητήριο γκολ της ελληνικής ομάδας.

Ελλάδα: Στεργιάκης, Λυράτζης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας (77΄ Ζήσης), Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπέτσης (55΄ Γιούσης), Γκαργκαλατζίδης (86΄Μπαλογιάννης).

Τσεχία: Μπακόβσκι, Κάνταρ, Χάιντενραϊχ, Μάρες, Σάντιλεκ, Ρούσεκ, Ντουμπλ, Κρέιτσι (46΄ Βάις), Ζίτνι, Φρίντεκ (61΄ Στούρσα), Ντρτσάλ (80΄ Σίπεκ).

Η βαθμολογία:


1. Ιταλια 6
2. Ελλάδα 3
3. Τσεχία 1
4. Πολωνία 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.