Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τη Δευτέρα το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και η απόφαση για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Τη Δευτέρα το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και η απόφαση για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2018 16:29
Τη Δευτέρα (26/3) θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στη συνέχεια θα γίνει γνωστή κι η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για την επανέναρξη ή μη του πρωταθλήματος.

Την ερχομένη Δευτέρα (26/3) θα γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το έκτακτο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, όπου θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (26/3) στις 14:00, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που οι 15 απ' τις 16 ΠΑΕ ταχθούν τελικά υπέρ των προτάσεων του Γιώργου Βασιλειάδη, τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού θα αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, σε συνεννόηση πάντα με τη FIFA.

H ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού - τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής.

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.