Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Βελγίου: Το σήκωσε η Σταντάρ του Κουτρουμπή κόντρα στον Καρέλη!

Κύπελλο Βελγίου: Το σήκωσε η Σταντάρ του Κουτρουμπή κόντρα στον Καρέλη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2018 01:20
Η Σταντάρ Λιέγης του Γιώργου Κουτρουμπή νίκησε με 1-0 την Γκενκ του Νίκου Καρέλη στην παράταση και κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου για 8η φορά στην ιστορία της.

Ελληνική μάχη στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να αντιμετωπίζει τον Νίκο Καρέλη και τον Έλληνα στόπερ να βγαίνει νικητής. Η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε με 1-0 της Γκενκ στην παράταση και σήκωσε το τρόπαιο για 8η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2016 όπου είχε στη σύνθεση της τον Γιάννη Μανιάτη.

Η ενδεκάδα της Σταντάρ είχε χρώμα… Σούπερ Λιγκ, αφού εκτός από τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο πρώην τεχνικός των ΌΦΗ και Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο επέλεξε στο αρχικό σχήμα τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, τον πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Πολ-Ζοσέ Εμποκού και τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ. Στον αντίποδα, η Γκενκ είχε στην κορυφή της επίθεσης τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος έπαιξε για 74 λεπτά και στο πρώτο μέρος κατάφερε να βρει δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας και όλα κρίθηκαν στην παράταση. Στο 92’ ο Καρσελά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Εμόντ έφυγε στην πλάτη των αμυντικών της Γκενκ με κεφαλιά από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 1-0 υπέρ της Σταντάρ, που εκτός από την κατάκτηση του τίτλου, «σφράγισε» θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.