Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πρώτη γκέλα στο 2018 για την Γιουβέντους

Σέριε Α: Πρώτη γκέλα στο 2018 για την Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2018 00:33
Η Γιουβέντους «κόλλησε» στο 0-0 με την Σπαλ στο «Πάολο Μάτσα» και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο, δίνοντας την ευκαιρία στην Νάπολι να πλησιάσει στο -2 από την κορυφή.

Σερί ήταν και πάει! Μετά από 12 διαδοχικές νίκες, η Γιουβέντους «κόλλησε» στο 0-0 με την Σπαλ εκτός έδρας και γνώρισε την πρώτη της απώλεια από τις 9 Δεκεμβρίου.

Η «Γηραιά Κυρία» δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Σπάλ. Ενδεικτικό ότι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν χρειάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση στο πρώτο μέρος, αφού στο 10’ ο Σάντρο κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Κόστα, ενώ στο 45’ το απευθείας φάουλ του Ντιμπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Σπαλ ήταν εξαιρετικά στημένη και τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Το σουτ του Ντάγκλας Κόστα στο 50', το οποίο απέκρουσε ο Μέρετ, και η κεφαλιά του Μάντζουκιτς στο 81’ ήταν οι μοναδικές φάσεις των «μπιανκονέρι», που έδωσαν την ευκαιρία στην Νάπολι να μειώσει στο -2 τη διαφορά από την κορυφή. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι πήραν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την παραμονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.