Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League:  Ασταμάτητος ο ΌΦΗ, πέρασε και από την Καλλιθέα

Football League: Ασταμάτητος ο ΌΦΗ, πέρασε και από την Καλλιθέα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2018 17:38
Ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει από την Καλλιθέα στο 2', αλλά τελικά νίκησε 3-1 στο Ελ Πάσο, έφτασε τις 9 σερί νίκες και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Football League.

Ασταμάτητος ο ΟΦΗ ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Καλλιθέας (3-1), πετυχαίνοντας την ένατη σερί του νίκη. Η ομάδα του Ηρακλείου πέρασε ξανά στην κορυφή της Football League, περιμένοντας πλέον το Παναχαϊκή - Άρης.

Η Καλλιθέα ξεκίνησε ιδανικά το ματς, αφού στο 2’ ο Μάκος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Συριόπουλος με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Η απάντηση του ΌΦΗ ήταν άμεση, αφού στο 8’ ο Μπολάκης έκανε το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι και ο Μάνος με πλασέ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 33’ ο Λεάλ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 43' ο Ντίνας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2 για τον ΟΦΗ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 3ο γκολ, όμως ο Μάνος αστόχησε σε τετ-α-τετ. Ένα λεπτό μετά η Καλλιθέα έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση, αφού το σουτ του Σμυρλή από τη μικρή περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ΌΦΗ έψαξε το 3ο γκολ ώστε να «κλειδώσει» το ματς και τελικά το βρήκε στο 82’ με νέο απευθείας φάουλ του Ντίνα. Το 1-3 έμεινε ως το φινάλε και οι Ηρακλειώτες έκαναν το 9x9 στην Football League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.