Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Περίπατος για Ατλέτικο στη Μόσχα

Γιουρόπα Λιγκ: Περίπατος για Ατλέτικο στη Μόσχα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2018 20:14
Η Ατλέτικο διέλυσε με 5-1 την Λοκομοτίβ στην Μόσχα και με συνολικό σκορ 8-1 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δύο γκολ ο Τόρες, γκολ και δύο ασίστ ο Κορέα.

Μετά το 3-0 της Μαδρίτης, η Ατλέτικο συνέτριψε με 5-1 την Λοκομοτίβ στην Μόσχα και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Κορέα, όμως η Λοκομοτίβ απάντησε άμεσα (20’), ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τρομερό σουτ του Ρίμπους αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 36’ έχοντας δοκάρι με σουτ του Χουάνφραν. Ένα λεπτό μετά ο Κοτσενκόφ απέκρουσε το μακρινό σουτ του Παρτέι όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο Σαούλ «έγραψε» το 1-2 με πλασέ εντός περιοχής.

Τη σκυτάλη πήρε ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος στο 65’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, πριν βρει και πάλι δίχτυα στο 70’ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85’ ο Γκριεζμάν, διαμορφώνοντας το τελικό 1-5 με ψηλοκρεμαστό σουτ, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Κορέα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.