Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Ολυμπιακό στα Περιβόλια

Σούπερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Ολυμπιακό στα Περιβόλια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2018 16:50
Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον ουραγό Πλατανιά, παίρνοντας άνετη νίκη με 4-0 στα Περιβόλια. Ρομαό (14’), Μάριν (24’), Μιραλάς (35’ πεν.) και Σισέ (58’) οι σκόρερ.

Μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο (1-1), ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 4-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια.

Οι «ερυθρόλευκοι» «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο μέρος, έφτασαν τους 50 βαθμούς και πλέον περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή των -3 βαθμών που τους έχει επιβληθεί, Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι γνώρισαν άλλη μια ήττα και χρειάζονταν κάτι παραπάνω από… θαύμα για να μείνουν στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός -με αλλαγές στην αρχική σύνθεσή του αφού επέστρεψαν Σισέ, Φορτούνης και προστέθηκε επίσης ο Μαρτίνς- πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Στο 14’ ο Μιραλάς τροφοδότησε τον Κούτρη, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Ρομαό με κοντινή προβολή «έγραψε» το 0-1.

Δέκα λεπτά μετά, στο 24', ήρθε το 0-2. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», ο Φορτούνης έβγαλε κάθετη για τον Ανσαριφάρντ που έκανε την προβολή, ο Κλιάιτς απέκρουσε όμως ο Μάριν ήρθε «τρέιλερ» και σκόραρε σε κενή εστία.

Ο Πλατανιάς είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και στο 34’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μιραλάς από τον Μαλσά. Ο Βέλγος ανέλαβε την εκτέλεση και με εύστοχο χτύπημα σκόραρε ξανά με τα ερυθρόλευκα, μετά τις 18 Απριλίου του 2012 και ένα εκτός έδρας 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα!

Χωρίς να φορτσάρουν, οι Πειραιώτες «καθάρισαν» το ματς σε ρυθμό προπόνησης, αφού οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ανήμποροι να προβάλλουν την παραμικρή αντίσταση. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να φτάνει σ’ ένα τέταρτο τέρμα στο 58’. Ο Ελαμπντελαουί έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σισέ με καρφωτή κεφαλιά εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο 64’ ο νεοεισελθόντας Σεμπά έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάριν, όμως ο Γερμανός κατάφερε να αστοχήσει από το ύψος της μικρής περιοχής. Πέντε λεπτά μετά ο Πλατανιάς θα μπορούσε να μειώσει σε 1-4, όμως ο Πατράλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Προτό από το ύψος του πέναλτι. Στα επόμενα λεπτά μέχρι και το φινάλε, ο Ολυμπιακός έκανε απλή διαχείριση στον αγωνιστικό χώρο και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τα Περιβόλια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.