Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάος στην Λιλ, οπαδοί επιτέθηκαν σε παίκτες της ομάδας τους (video)

Χάος στην Λιλ, οπαδοί επιτέθηκαν σε παίκτες της ομάδας τους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2018 01:53
Εκατοντάδες οπαδοί της Λιλ εισέβαλαν στο γήπεδο και κυνήγησαν τους παίκτες της ομάδας τους, μετά από την ισοπαλία με τη Μονπελιέ που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Η σεζόν της Λιλ ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες αλλά καταλήγει σε καταστροφή, με τους «λιλουά» να βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς σε 29 παιχνίδια. Η γαλλική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μονπελιέ και παρέμεινε για 6ο σερί ματς χωρίς νίκη, εξοργίζοντας τους οπαδούς της.

Με το σφύριγμα της λήξης, εκατοντάδες οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν παίκτες, οι οποίοι φυγαδεύτηκαν στα αποδυτήρια. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε οπαδούς να ρίχνουν χτυπήματα σε ποδοσφαιριστές.

Όταν όλοι οι παίκτες διέφυγαν για τα αποδυτήρια, οι οπαδοί που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούσαν να μπουν στα αποδυτήρια, ωστόσο είχαν μπλοκάρει την είσοδο δεκάδες αστυνομικοί.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε λίγες ώρες μετά το «ντου» οπαδών της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με αρκετούς να κινήθηκαν κατά των ιδιοκτητών του συλλόγου.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.