Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» και την Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» και την Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2018 20:45
Η Μάντσεστερ Σίτι, με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα (46’), κέρδισε με 1-0 την Τσέλσι στο «Έτιχαντ», βρέθηκε στο +18 από την 2η θέση και έφερε τους «μπλε» στο -5 από την τετράδα!

Δεν σταματά πουθενά η Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τις δύο σερί τριάρες στην Άρσεναλ, οι «πολίτες» κέρδισαν με 1-0 την Τσέλσι στο «Έτιχαντ» και βρίσκονται «αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου. Στον αντίποδα, οι περσινοί πρωταθλητές κατρακυλούν στη βαθμολογία και κινδυνεύουν να χάσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, όντας στο -5 από την 4η Τότεναμ, την οποία αντιμετωπίζουν την 1η Απριλίου στην έδρα τους.

Ο Αντόνιο Κόντε προσέγγισε το παιχνίδι όπως αυτό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, παίζοντας χωρίς «καθαρό» φορ, ωστόσο η διαφορά ήταν η απουσία του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος έχασε το παιχνίδι λόγω ίωσης. Οι «μπλε» ήταν ανύπαρκτοί επιθετικά (δεν είχαν ούτε σουτ στο πρώτο μέρος!), αν και στο 24’ φωνάζουν δικαιολογημένα για την αποβολή του Ζιτσένκο, ο οποίος είδε μόνο κίτρινη για τάκλιν με τις τάπες στον Μόουζες.

Η αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ένα αρκετά κακό πρώτο μέρος. Δύο ήταν όλες και όλες οι ευκαιρίες της Σίτι στα πρώτα 45 λεπτά. Στο 20’ το σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα πέρασε άουτ, ενώ επτά λεπτά μετά ο Αθπιλικούετα έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Σανέ.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η Σίτι, το πέτυχε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους. Η άμυνα της Τσέλσι αδράνησε για ακόμα ένα παιχνίδι και ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ (46’), έπειτα από σέντρα του Νταβίντ Σίλβα. Μετά το 1-0 η Σίτι συνέχισε να έχει την υπεροχή, με τους φιλοξενούμενους να απειλούσαν μόνο μέσω αντεπιθέσεων. Ωστόσο, όποτε κατάφερναν να βγουν στην κόντρα, τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Ο Αντόνιο Κόντε άργησε πολύ να κάνει αλλαγές (στο 78’ μπήκε ο Ζιρού, στο 90’ ο Μοράτα!) και το τελικό 1-0 φέρνει τους «μπλε» με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά τη μάχη της τετράδας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.