Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε Πανιώνιο και έπιασε κορυφή η ΑΕΚ!

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε Πανιώνιο και έπιασε κορυφή η ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2018 19:25
Η ΑΕΚ με γκολ του Λιγάβια (21’) κέρδισε με το αγχωτικό 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και προσπέρασε με +2 τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ επέστρεψε η ΑΕΚ! Η «Ένωση» με γκολ του Λιβάγια νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και θα πάει με πλεονέκτημα στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκκρεμεί η απόφαση και για τη μη διεξαγωγή του αγώνα του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό.

Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Πανιώνιος είχε σε μεγάλη μέρα τον Κότνικ και γέμισε με άγχος την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Οι γηπεδούχοι δεν «κλείδωσαν» το ματς όμως δεν το πλήρωσαν και θα πάνε με προβάδισμα στο ντέρμπι της Τούμπας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ επέβαλε το παιχνίδι της και έψαξε ένα γρήγορο γκολ, αλλά στο πρώτο 20λεπτο είδε τον Κότνικ να λέει «όχι» σε τρεις προσπάθειες του Λιβάγια (7’, 10’, 20’). Ωστόσο, στο 21’ ο Γκάλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κροάτης με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά μετά (24’) η «Ένωση» είχε τεράστια ευκαιρία για το 2-0. Ο Αραούχο νικήθηκε αρχικά σε τετ-α-τετ από τον Κότνικ και στην επαναφορά ο Βλάχος απομάκρυνε στη γραμμή το ψαλιδάκι του Αργεντινού.

Στο 34’ ο γκολκίπερ του Πανιωνίου πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ των Λιβάγια και Γκάλο, ενώ στο 39’ το φαλτσαριστό σουτ του Μπακασέτα πέρασε δίπλα από την εστία. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, στο οποίο η ΑΕΚ είχε 12 τελικές (9 στο στόχο) έναντι καμίας των φιλοξενούμενων.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος, όμως δεν τον πλήρωσαν. Ο Πανιώνιος των αρκετών απουσιών δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις και η ΑΕΚ πήρε την πολύτιμη νίκη. Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε καλές στιγμές με κεφαλιά του Κονέ (86’) και σουτ του Μπακασέτα (90’) όμως ο Κότνικ ήταν πάλι σε ετοιμότητα, φτάνοντας τις 11 αποκρούσεις στο ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.