Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα στο 90+3’ για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα στο 90+3’ για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2018 23:03
Με γκολ του Μορένο στο 90+3’ η Εσπανιόλ κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ» και υποχρέωσε τη «βασίλισσα» στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά τις 13 Ιανουαρίου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρέταξε την Ρεάλ με αρκετές αλλαγές και η «βασίλισσα» ηττήθηκε με 1-0 από την Εσπανιόλ στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ». Οι Καταλανοί, που είχαν λανθασμένα ακυρωμένο γκολ και δοκάρι, πήραν τη νίκη στην τελευταία φάση του ματς και πανηγύρισαν τρίποντο απέναντι στους Μαδριλένους μετά τον Οκτώβριο του 2007!

Η Ρεάλ παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς και Βαγιέχο, ενώ ο Ζιντάν αποφάσισε να δώσει «ανάσες» στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκινώντας τον Μπέιλ στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, ο Ουαλός έπιασε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ως ο Βρετανός με τις περισσότερες συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η «βασίλισσα» είχε την υπεροχή και απείλησε με κεφαλιές των Μπέιλ (7’) και Βαράν (14’), ενώ ενδιάμεσα (13’) ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα του Ίσκο. Στο 26’ η Εσπανιόλ «άγγιξε» το γκολ έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Μορένο, ενώ στο 31’ ο Ισπανός σκόραρε με κοντινό πλασέ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ. Παράπονα για τη διαιτησία είχε και η Ρεάλ, αφού στο 40’ το σουτ του Μπέιλ χτύπησε στο χέρι του Σάντσες, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης, φτάνοντας δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 47’ ο Νάβας έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Γκαρθία μέσα από την περιοχή, ενώ στο 48’ η κεφαλιά του Ντουάρτε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Η Ρεάλ απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ χωρίς να ανησυχεί την Εσπανιόλ, ενώ η είσοδος του Μπενζεμά στο 70’ δεν άλλαξε τα πράγματα.

Η Εσπανιόλ ήταν πιο δραστήρια και στο 77’ είχε νέα σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά του Μορένο, αναγκάζοντας τον Νάβας σε εντυπωσιακή επέμβαση. Το γκολ για τους Καταλανούς ήρθε στο 90+3’ όταν από σέντρα του Σέρχιο Γκαρθία, ο Μορένο έκανε το βολέ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Αυτή ήταν η 5η φετινή ήττα της Ρεάλ, η οποία κινδυνεύει να υποχωρήσει στην 4η θέση εφόσον η Βαλένθια κερδίσει την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Εσπανιόλ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Ντιέγο Λόπεθ, Οσκαρ Ντουάρτε, Μαρτίν, Ναβάρο, Κάρλος Σάντσες, Βίκτορ Σάντσεθ (70' Γρανέρο), Πάμπλο, Πιάτι (79' Λέο Μπαπτιστάο), Νταβίδ Λόπεθ, Σέρχι Νταρντέρ, Σέρχιο Γκαρθία, Ζεράρ Μορένο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Χακίμι, Μάρκος Γιορέντε, Κόβατσιτς (89' Μαγιοράλ), Ισκο (69' Μπενζεμά), Βάθκεθ, Ασένσιο, Μπέιλ (81' Θεμπάγιος).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.