Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουάρντα: «I am not a ψώνιο, αγαπώ την Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα μου» (vid)

Ουάρντα: «I am not a ψώνιο, αγαπώ την Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα μου» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2018 01:16
Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για το επεισόδιο στην Καισαριανή, το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ και τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του, ενώ στη συνέχεια έδωσε σόου, τραγουδώντας λίγο… ντίμπινται.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αμρ Ουάρντα στην κάμερα της NOVA:

Για την επίθεση που δέχθηκε προ ημερών στην Καισαριανή:

«Κατ' αρχήν συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο μας. Έδωσα τα πάντα σήμερα, γι' αυτό που συνέβη προ ημερών. Δεν ξέρω γιατί, αν είναι εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Αγαπώ τους ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα, εδώ είναι η δεύτερή μου χώρα. Δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο, είναι άδικο. Είμαι καλός τύπος. Έδωσα τα πάντα σήμερα με την ομάδα. Πριν από το γκολ είχα πρόβλημα στο δεξί πόδι, γι' αυτό σούταρα με το αριστερό. Έβαλα ένα ωραίο γκολ όχι για εμένα, για την ομάδα».

Για το αν ο πανηγυρισμός του ήταν απάντηση σε όσα έγιναν προ ημερών:

«Ναι. Μερικοί άνθρωποι από την ΑΕΚ νόμιζαν ότι ήταν γι' αυτούς, αλλά το εξήγησα στον προπονητή τους και το κατάλαβε. Μου είπε ότι έχω δίκιο. Βλέπετε, αυτό πρώτη φορά συνέβη στη ζωή μου και έξω από τη χώρα μου. Ήταν κάτι κακό, αλλά τέλειωσε. Ήταν μόνο δύο αυτοί που πήγαν να με πειράξουν, όλοι με αγαπάνε εδώ. Όλα καλά. Ό,τι και αν έγινε, από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο πέρασε, κανένα πρόβλημα. Ήμουν αγχωμένος σήμερα, αλλά ευχαριστώ τον Θεό για όλα».

Για το αν δέχτηκε μηνύματα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σκοράρει σε βάρος της ΑΕΚ: «Η Θεσσαλονίκη νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενη σήμερα, ειδικά μετά από ό,τι συνέβη χθες. Τώρα παίζω για τον Ατρόμητο. Αυτή η ομάδα με έχει βοηθήσει. Παίζω το ποδόσφαιρό μου».

Για το γεγονός ότι δέχτηκε συγχαρητήρια από τον Χιμένεθ μετά το φάουλ στο δοκάρι:

«Εκτέλεσα δύο φάουλ. Το ένα πήγε στο δοκάρι, το άλλο δίπλα από το δοκάρι. Και το τρίτο σουτ το οποίο έκανα και μπήκε, πάλι κοντά στο δοκάρι πήγε. Ήμουν και τυχερός. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Πήραμε ένα βαθμό και είναι καλός απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουμε χάσει μόνο δύο ματς. Νικήσαμε 0-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, νικήσαμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είναι χαρούμενοι που ΑΕΚ και Ολυμπιακός πήραν βαθμό από εμάς στα ματς του β' γύρου».

Από εκεί και μετά άρχισε το σόου, αφού ο Ουάρντα μίλησε για κάποια παιδάκια από την Αίγυπτο που χαιρέτισε μετά το ματς λέγοντας: «Ι am not a… ψώνιο ρε φίλε»!

Αφού πρώτα τόνισε πως: «μάι βόις βέρι μπαντ ρε φίλε», τραγούδησε λίγο ντίμπινται και υποσχέθηκε ότι θα τραγουδήσει κι άλλα μετά τη λήξη της σεζόν. Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα παίξει στο φιλικό της Αιγύπτου με την Ελλάδα αφού «ο Κούπερ με λατρεύει» και τέλειωσε λέγοντας την γνώμη του για τον Μοχάμεντ Σαλάχ: «Μου στέλνουν πολλά μηνύματα και μου λένε πως είμαι ο Σαλάχ της Ελλάδας. Εντάξει ο Σαλάχ είναι πολύ καλός παίκτης, 31 γκολ φέτος, του εύχομαι ότι καλύτερο αν με ακούει»!



Θυμηθείτε το κλιπ με τον Ουάρντα να τραγουδάει το «βρε μελαχρινάκι»:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.