Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Ουάρντα κράτησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή!

Σούπερ Λιγκ: Ο Ουάρντα κράτησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2018 21:33
Με τρομερό γκολ του Ουάρντα στο 80’ ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 την ΑΕΚ στο Περιστέρι και της στέρησε τη δυνατότητα να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Προηγήθηκαν με Αραούχο (68’) οι «κιτρινόμαυροι» σε μία πολύ οριακή φάση.

Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Ουάρντα κράτησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, αφού με δικό του γκολ στο 80’ ο Ατρόμητος απέσπασε ισόπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Με το βαθμό της ισοπαλίας, η «Ένωση» έφτασε τους 51 και βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος ανέβηκε στους 43 και μείωσε στο -3 τη διαφορά από τον 3ο Ολυμπιακό. Φυσικά απομένει τι θα γίνει με το παιχνίδι της Τούμπας και τις άλλες δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

Η ΑΕΚ ανέβαλε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο πρώτο 20 λεπτό δημιούργησε τρεις καλές τελικές ευκαιρίες. Στο 6’ ο Λιβάγιά έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Αραούχο, όμως ο Γιαννιώτης διάβασε τη φάση και πρόλαβε τελευταία στιγμή, ενώ στο 10’ ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έδιωξε το μακρινό σουτ του Λιβάγια. Επτά λεπτά μετά (17’), ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεοδύχων.

Ο Ατρόμητος δεν είχε τελική στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Ουάρντα για να ανοίξει το σκορ. Στην πρώτη (21’) η μπάλα βρήκε στο τείχος και πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στη δεύτερη (38’) σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσιντώτα. Αυτό το δοκάρι ήταν το 12ο τη φετινή σεζόν για τον Ατρόμητο. Το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο, αφού από το δοκάρι του Ουάρντα κι έπειτα δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση.Οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις και στο 68’ η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από λάθος των γηπεδούχων, ο Αραούχο έδωσε στον Λιβάγια αυτός πάσαρε στον Γαλανόπουλο, ο Γιαννιώτης εξουδετερώθηκε και ο Αραούχο που μπήκε στη φάση πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν οφσάιντ στην πρώτη πάσα του Αργεντινού στον Κροάτη, του οποίου το παπούτσι φαίνεται να είναι οριακά πιο μπροστά.

Ο Ατρόμητος αναγκάστηκε να βγει μπροστά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας δύο σημαντικές στιγμές με σουτ των Μπρούνο (71’) και Μάντσον (75’). Στο 76’ η ΑΕΚ θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς, όταν από γύρισμα του Μασούντ, ο Αραούχο έκανε την προβολή από την μικρή περιοχή ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ!

Η ΑΕΚ δεν «κλείδωσε» το ματς και το πλήρωσε τέσσερα λεπτά μετά. Στο 80’ ο Ουάρντα ντρίμπλαρε τον Χουλτ και με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τσιντώτα.

Στο 83’ ο Μοράν γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά εκτός φάσης στον Αιγύπτιο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λιβάγια έπιασε από το λαιμό τον Γιαννούλη και τον έριξε στο έδαφος, παίρνοντας κίτρινη. Το γκολ της ισοφάρισης άναψε τα αίματα στο παιχνίδι, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε παρά τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (78' Κωτσόπουλος), Ντιγκινί (53' Μπρούνο), Ουάρντα (90+1' Καρασαλίδης), Βασιλακάκης, Ντάουντα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Γαλανόπουλος, Χουλτ, Σιμόες (53' Μοράν), Χριστοδουλόπουλος (73' Μασούντ), Αραούχο (81' Μπακασέτας), Λιβάια

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.