Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καραπαπάς: «Περιμέναμε μία συγγνώμη, δεν έχει κλείσει το Φύλλο Αγώνα» (vid)

Καραπαπάς: «Περιμέναμε μία συγγνώμη, δεν έχει κλείσει το Φύλλο Αγώνα» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2018 23:22
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς μίλησε για έλλειψη ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε πως το Φύλλο Αγώνα δεν έχει κλείσει ακόμα και πρόσθεσε πως στον στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» περιμένουν μια μεγάλη συγγνώμη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Περιμέναμε μια μεγάλη συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ για όλα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, για αυτά που έγιναν στις σουίτες και τις προκλήσεις και τα επεισόδια στα αποδυτήρια. Δεν έχει έρθει ακόμη όμως. Αντίθετα, εμείς ακούμε σήμερα δηλώσεις που δεν ταιριάζουν με όσα έγιναν σε άλλο γήπεδο και μάλιστα με αμφιλεγόμενο τότε επεισόδιο. Σήμερα είδαν όλοι τι έγινε. Και επειδή άκουσα για χαρτί, έχει διαφορά ένα κλειστό ρολό ταμειακής με ένα χαρτί. Είναι βαρύ σαν πέτρα. Για όλα αυτά δεν έχει έρθει συγνώμη και ακόμα δεν έχει κλείσει το Φύλλο Αγώνα», τόνισε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για τη γνωμάτευση για τον Όσκαρ Γκαρσία σημείωσε:

«Δεν είναι η δουλειά μου να δώσω τη γνωμάτευση. Η ουσία είναι ότι έπεσε ένα επικίνδυνο αντικείμενο στο πρόσωπο του προπονητή. Ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής το οποίο όταν πέφτει από πολύ ψηλά και από πολύ μεγάλη απόσταση είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο».

Όσον αφορά στα όσα καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Υπήρξε ένταση. Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός, δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Αν στον ΠΑΟΚ θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.