Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα έξι η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα έξι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2018 23:55
Με χατ-τρικ του Λουίς Σουάρες, δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι και ένα ακόμη του Κουτίνιο, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-1 την Ζιρόνα στο «Καμπ Νου» και ξέφυγε προσωρινά με +10 από την 2η Ατλέτικο.

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Μπαρτσελόνα. Αν και βρέθηκe νωρίς πίσω στο σκορ, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε εμφατική νίκη με 6-1 στο «Καμπ Νου» και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Ζιρόνα, αφού στο 3’ μια ασυνεννοησία του Ουμτιτί με τον Τερ Στέγκεν επέτρεψε στον Πόρτου να προηγηθεί μέσα στο «Καμπ Νου». Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση, αφού στο 5’ ο Μέσι έβγαλε τον Σουάρες σε τετ-α-τετ και ο Ουρουγουανός δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αυτή ήταν η 148η ασίστ του Μέσι στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τον Αργεντινό να «σκαρφαλώνει» στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να αμυνθούν πολύ ψηλά και το πλήρωσαν στη συνέχεια. Στο 11’ ο Μπόνο απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Μέσι, ενώ στο 19’ ο Αργεντινός πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ισπανό γκολκίπερ, όμως ο Εσπινόσα έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ωστόσο, στο 30’ ο «Λίο» «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και με ωραίο σουτ εντός περιοχής «έγραψε» το 2-1. Ο ίδιος δεν έμεινε εκεί, αφού έξι λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ με απευθείας φάουλ για το 3-1.

Αυτό δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 44’ Μέσι, Κουτίνιο και Σουάρες «έκρυψαν» τη μπάλα προτού ο τελευταίος τη στείλει στα δίχτυα για το 4-1. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας περισσότερα τέρματα. Στο 54’ το δοκάρι αρνήθηκε το χατ-τρικ στον Σουάρες, ενώ στο 56’ ο Μπόνο είπε «όχι» σε σουτ του Μέσι. Στο 57’ το πλασέ του Ντεμπελέ από πλεονεκτική θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι, όμως στο 66’ ο Κουτίνιο πέτυχε γκολ-ζωγραφιά με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 70’ ο Μπόνο «έβγαλε» το απευθείας φάουλ του Μέσι, αλλά έξι λεπτά μετά ο Ντεμπελέ έδωσε πάρε-βάλε στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός δεν έχασε την ευκαιρία να πετύχει χατ-τρικ για το τελικό 6-1. Μοναδικό αρνητικό της βραδιάς για τους Καταλανούς, ο τραυματισμός του Σεμέδο, ο οποίος αποχώρησε στο 85’ με πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.