Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2018 20:19
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Τσαν (29’), Σαλάχ (51’), Φιρμίνο (57’) και Μανέ (77’) τα γκολ, μείωσαν με Αντόνιο (59’) τα «σφυριά».

Ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Λίβερπουλ, η οποία ισοπέδωσε με 4-1 την Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ». Οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 57 βαθμούς και πέρασαν προσωρινά στην 2η θέση με αγώνα παραπάνω από Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, που την Κυριακή (25/2) διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Όλντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 3ο λεπτό είχε δοκάρι με διαγώνιο σουτ του Σαλάχ. Η Γουέστ Χαμ απάντησε στα δοκάρια με πλασέ του Αρναούτοβιτς (15’), όμως στο 29’ ο Τσαν «έγραψε» το 0-1 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σαλάχ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Αιγύπτιος άσος «διπλασίασε το σκορ της ομάδας του με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 57’ ο Φιρμίνο πρόλαβε την έξοδο του Άντριαν και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Η Γουέστ Χαμ απάντησε άμεσα, μειώνοντας σε 1-3 με πλασέ του Αντόνιο (59') εντός περιοχής, όμως στο 77’ ο Ρόμπερτσον έδωσε πάρε-βάλε στον Μανέ και ο Σενεγαλέζος δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 υπέρ της Λίβερπουλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.