Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ:  Με… υπογραφή Αζάρ

Πρέμιερ Λιγκ: Με… υπογραφή Αζάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2018 23:58
Με δύο όμορφα γκολ του Αζάρ, η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο «κολλητές» ήττες. Φωτιά στη μάχη της τετράδας.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 20 Ιανουαρίου πήρε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 3-0 της ουραγού Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο. Οι «μπλε» έφτασαν τους 53 βαθμούς και προσπέρασαν την Τότεναμ στην 4η θέση, με τη μάχη της τετράδας να είναι συγκλονιστική. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (56 β.), Λίβερπουλ (54 β.), Τσέλσι (53 β.), Τότεναμ (52 β.) και Άρσεναλ (45 β.) θα παλέψουν για τρία εισιτήρια, με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να έχει χάσει σημαντικό έδαφος.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν ο Έντεν Αζάρ. Ο Βέλγος άσος άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με όμορφο τελείωμα, ύστερα από «ένα-δύο» με τον Ζιρού, ενώ στο 71’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής. Ενδιάμεσα (63’), ο Μόουζες επωφελήθηκε από τις κόντρες και «έγραψε» το 2-0 με κοντινό πλασέ.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Άλβαρο Μοράτα μετά από περίπου ένα μήνα (σ.σ. παρά τους ισχυρισμούς του Κόντε ότι μπορεί να έχανε τη σεζόν!), με τον Ισπανό να είχε κάποιες καλές στιγμές για να χριστεί σκόρερ.

Με τη νίκη η Τσέλσι ανέβηκε ξανά στην 4η θέση πριν το πρόγραμμα-Γολγοθάς, αφού μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Χαλ (16/2), θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Μπαρτσελόνα (20/2 εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/2, εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (4/3, εκτός).

Από την πλευρά της, η Γουέστ Μπρομ, που είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Ροντόν (56’) όσο το σκορ ήταν στο 1-0, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και έτσι παρέμεινε στην τελευταία με -7 από την 17η Χάντερσφιλντ, που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.