Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος η Κεντρική Διαχείριση από τη NOVA!

Τέλος η Κεντρική Διαχείριση από τη NOVA!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2018 21:13
Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η NOVA άσκησε το μονομερές δικαίωμά της για τον πρόωρο τερματισμό της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης της Σούπερ Λιγκ μεταξύ της εταιρείας και των 15 ΠΑΕ για την επόμενη χρονιά! Διμερείς συμβάσεις με τις ομάδες από εδώ και πέρα.

Η NOVA αποφάσισε να αποσυρθεί από τις συζητήσεις για την Κεντρική Διαχείριση, βλέποντας ότι οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ είναι ανυποχώρητες ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις τους και δεν είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας στο πρωτάθλημα (μείωση ομάδων – πλει-οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή).

Η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2017-2018 θα ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή και από τη νέα σεζόν η εταιρεία θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της υπογραφής διμερών συμβάσεων όπως είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ. To ύψος των διμερών συμβάσεων που θα συνάψει η NOVA με τις ΠΑΕ, θα είναι προσαρμοσμένο στα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς και σε καμία περίπτωση δεν θα περιλαμβάνει και τις 16 ομάδες.

Έτσι, η κάθε ομάδα θα αναζητήσει από την αρχή την τηλεοπτική της στέγη για την σεζόν 2018-19. Είναι δεδομένο πως κάποιες εξ αυτών θα μείνουν στο συνδρομητικό κανάλι, αλλά κάποιες άλλες θα πρέπει να συνάψουν συμφωνία με άλλο κανάλι.

Η ανακοίνωση της Forthnet A.Ε. για το θέμα

12.02.2018 Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.