Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρία σπασμένα πλευρά και λιποθυμικό επεισόδιο ο Ταχτσίδης!

Τρία σπασμένα πλευρά και λιποθυμικό επεισόδιο ο Ταχτσίδης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2018 23:23
Με τρία σπασμένα πλευρά αποχώρησε από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ύστερα από την σύγκρουσή του με τον Ντάουντα στο 55ο λεπτό.

Τρία σπασμένα πλευρά αποκόμισε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά την σύγκρουσή του με τον Ντάουντα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο μέσος των ερυθρόλευκων έχασε και τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος, όμως χάρη στην επέμβαση του Χρήστου Θέου επανήλθε άμεσα. Ο ίδιος ήθελε μάλιστα να συνεχίσει στο παιχνίδι, ωστόσο αντικαταστάθηκε από τον Τζούρτζεβιτς.

Την Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το διάστημα που θα μείνει εκτός. Να σημειωθεί ότι η απόφαση του Θανάση Τζήλου να δείξει μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεις προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού καθώς υποστηρίζουν ότι υπήρχε η διακοπή για τον τραυματισμό του Ταχτσίδη.

Από κει και πέρα, προβλήματα έχουν και οι Μιραλάς και Φορτούνης. Ο Βέλγος άσος υπέστη κάκωση στον αριστερό ώμο, ενώ ο Έλληνας χάφ έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι σοβαρό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.