Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέος διασυρμός για Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: Νέος διασυρμός για Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2018 23:57
Η Τσέλσι, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 30ο λεπτό, διασύρθηκε με 4-1 στην έδρα της Γουότφορντ και πλέον το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στην ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Ντίνι (42’ πεν.), Γιάνμαατ (84’), Ντεουλοφέου (88’) και Περέιρα (90+1’) τα γκολ, ισοφάρισαν προσωρινά με Αζάρ (82’) οι «μπλε».

Η φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλει τον Αντόνιο Κόντε να έχει χάσει τα αποδυτήρια στην Τσέλσι φαίνεται ότι αληθεύει. Λίγες μέρες μετά τη ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την Μπόρνμουθ (0-3) οι «μπλε» ηττήθηκαν με το βαρύ 4-1 από την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ», με τους ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων να βγάζουν χαρακτηριστική απάθεια στο παιχνίδι τους.

Οι φιλοξενούμενοι δικαιούται να φωνάζουν για την –τουλάχιστον- αυστηρή αποβολή του Μπακαγιόκο στο 30ο λεπτό, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Κόντε δεν έδειξαν ότι θέλουν να πάρουν κάτι από το ματς. Αρκετά αβίαστα λάθη και έλλειψη πάθους χαρακτήριζαν το παιχνίδι της Τσέλσι, με αποτέλεσμα ο Ορέστης Καρνέζης να ήταν θεατής σε όλο το πρώτο μέρος.

Η Γουότφορντ πατούσε καλύτερα και στο 42’ κέρδισε πέναλτι με τον Ντεουλοφέου έπειτα από άτσαλη έξοδο του Κουρτουά. Ο Ντίνι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Τσέλσι είχε την κατοχή στο δεύτερο μέρος, ωστόσο αυτή ήταν φλύαρη, αφού οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να απειλήσουν, ακόμα και μετά την είσοδο του Ζιρού. Το παιχνίδι κυλούσε δίχως φάσεις, ώσπου στο 82’ ο Αζάρ επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Αντί το γκολ της ισοφάρισης να δώσει… φτερά στους παίκτες των «μπλε», οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν μέτρα, φτάνοντας σε μια θριαμβευτική νίκη. Η άμυνα της Τσέλσι ήταν σε… άλλο γήπεδο και η Γουότφορντ πέτυχε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά με τους Γιάνμαατ (84’) και Ντεουλοφέου (88’).

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Περέιρα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για τις «σφήκες». Αυτή ήταν η μόλις 2η νίκη της Γουότφορντ στα 13 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ στον αντίποδα, η Τσέλσι γνώρισε δεύτερη σερί βαριά ήττα, χάνοντας νέο έδαφος στη μάχη για την τετράδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά Μέσα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.