Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Δεν «Χ»άρηκαν Πλατανιάς και Απόλλωνας

Σούπερ Λιγκ: Δεν «Χ»άρηκαν Πλατανιάς και Απόλλωνας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2018 22:05
Πλατανιάς και Απόλλωνας Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ντέρμπι της ουράς στα Περιβόλια, αποτέλεσμα που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο. Προηγήθηκαν με Κοντοέ (68’) οι φιλοξενούμενοι, αλλά το... φτηνό λάθος του Τσόβιτς επέστρεψε στον Πετρόπουλο (81’) να ισοφαρίσει.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, που δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο. Οι Χανιώτες παραμένουν στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς και οδεύουν προς Football League, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρέθηκε μόλις στο +1 από την 15η Κέρκυρα.

Ο Πλατανιάς είχε την πρώτη κλασική ευκαιρία στο 16’, με τον Τσόβιτς να νικά σε τετ-α-τετ τον Ενσικουλού. Η συνέχεια άνηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος στο 21’ απείλησε με σουτ του Ναδάλες ενώ στο 23’ το συρτό σουτ του Κοντοέ σταμάτησε στο δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι στο 49’ για κράτημα του Ζησόπουλου στον Καρυπίδη. Οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν την κατοχή και στο 68’ κατέφεραν να προηγηθούν με το παρθενικό γκολ στην καριέρα του Κοντοέ. Ο Κλάιτς έπεσε και έδιωξε το σουτ του Τσουκαλά, όμως ο Κοντοές πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να απειλήσει, ωστόσο στο 81’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσόβιτς και έφερε το σκορ στα ίσια. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Πετρόπουλος από κοντά έκανε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έψαξαν το νικητήριο γκολ, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για λανθασμένο οφσάιντ σε φάση με τον Πετρόπουλο που θα έβγαινε σε θέση βολής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.