Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Βραδιά εφιάλτης για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Βραδιά εφιάλτης για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2018 23:43
Η Τσέλσι γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπόρνμουθ και έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα. Γουίλσον (51’), Στάνισλας (64’) και Άκε (67’) τα γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Βραδιά… εφιάλτης για την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπόρνμουθ και πέταξαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την τετράδα.

Με μοναδικό διαθέσιμο σέντερ φορ τον 17χρονο Χάντσον Οντόι, ο Αντόνιο Κόντε κατέβασε σχήμα με Αζάρ σε ρόλο ψευδοεννιαρίου και τον ανέτοιμο Μπάρκλεϊ στην θέση του τραυματία Γουίλιαν. Οι «μπλε», χωρίς να έχουν σήμα κατατεθέν στην επίθεση τους, περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αδυνατώντας να απειλήσουν την εστία της Μπόρνμουθ.

Ο τραυματισμός του Κρίστενσεν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου αποτέλεσε ακόμα ένα πλήγμα για τους «μπλε», που στο δεύτερο μέρος κατέρρευσαν, φανερώνοντας μεγάλες αμυντικές αδυναμίες. Ένα τραγικό λάθος του Μπακαγιόκο στο 51’ έφερε τον Γουίλσον σε τετ-α-τετ, με τον Άγγλο φορ να μην αστοχεί απέναντι από τον Κουρτουά για το 0-1.

Η είσοδος του Φάμπρεγκας δεν βοήθησε σε κανένα σημείο την Τσέλσι και η Μπόρνμουθ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε τρία λεπτά με τους Στάνισλας (64’) και Άκε (67’). Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά, με τον 17χρονο Οντόι να ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε για κάτι καλό υπέρ των γηπεδούχων. Το 3-0 υπέρ της Μπόρνμουθ έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Χάουι ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Με υπογραφή... Γουόλκοτ η Έβερτον

Στα άλλα ματς, η Έβερτον κέρδισε με 2-1 την Λέστερ στο «Γκούντισον Παρκ» χάρη σε δύο γκολ του Θίο Γουόλκοτ (25’, 39’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 71’ με πέναλτι του Βάρντι, ωστόσο δεν απέφυγαν την ήττα και είδαν τα «ζαχαρωτά» να μειώνουν στο -3 τη μεταξύ τους διαφορά στην 8η θέση.

Νιούκαστλ και Μπέρνλι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 85’ με αυτογκόλ του Ντάρλοου. Ισόπαλο 1-1 έληξε και το ματς της Σαουθάμπτον με την Μπράιτον στο «Σέντ Μέρις», με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στις τελευταίες θέσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.