Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Παναθηναϊκό Κάτσε και Μυστακίδης, πάει Ιταλία ο Κωνσταντινίδης

Στον Παναθηναϊκό Κάτσε και Μυστακίδης, πάει Ιταλία ο Κωνσταντινίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2018 21:23
Την απόκτηση των Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Υπογράφει στη Μπρέσια ο Κωνσταντινίδης

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζονται για το επόμενο εξάμηνο οι Έργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό των δύο ποδοσφαιριστών ως το φινάλε της σεζόν, ενώ διατηρούν οψιόν αγοράς μόνο για την περίπτωση του Αλβανού μέσου.

Να σημειωθεί πως το «τριφύλλι» είχε έρθει κοντά σε συμφωνία και για τον δανεισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ωστόσο ο παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπρέσια.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας του Εργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στο Κόρτσε της Αλβανίας. Εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν απ΄όπου επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017. Ο αμυντικός μέσος είναι διεθνής με την Αλβανία και στον Παναθηναϊκό θα παίξει ως δανεικός με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 και προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το 2014 έπαιξε δανεικός στον Πιερικό και το 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 ετών. Στον Παναθηναϊκό παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο του 2018.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.