Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Πανιώνιο Νόβακ και Νίλσεν

Στον Πανιώνιο Νόβακ και Νίλσεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2018 23:17
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανιώνιο, ο οποίος απέκτησε τον 29χρονο Δανό φορ Νίκι Νίλσεν και τον 23χρονο Πολωνό στόπερ, Κρίστιαν Νόβακ.

Παίκτης του Πανιωνίου είναι ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Ο 29χρονος Δανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Λεχ Πόζναν και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους». Τη φετινή σεζόν είχε 3 γκολ και 1 ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις με την πολωνική ομάδα.

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Κρίστιαν Νόβακ. Ο 23χρονος Πολωνός στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Χαρτς και εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου.

Η ανακοίνωση για τον Νίλσεν:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκι Μπίλε Νίλσεν.

Ο Νίλσεν γεννήθηκε στην Δανία στις 07/02/1988 και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Frem της Δανίας ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Νόρτζελαντ και Έσμπιεργκ της ίδιας χώρας.

Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα σπουδαίων συλλόγων όπως η Ρετζίνα Κάλτσιο, η Βιγιαρεάλ, η Έλτσε, η Ράγιο Βαγεκάνο, η Ρόζενμποργκ και η Εβιάν.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Λεχ Πόζναν από την οποία έμεινε ελεύθερος για να ενταχθεί, πλέον, στο δυναμικό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν θα αγωνίζεται με το νούμερο “99”».

Η ανακοίνωση για τον Νόβακ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Νόβακ. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,88 έχει γεννηθεί την 1η Απριλίου 1994.

Ο Κρίστιαν Νόβακ ξεκίνησε την καριέρα του από την SMS Λοτζ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μεγάλη ομάδα της πόλης την Βίτζεβ Λοτζ.

Πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα της Πολωνίας για να αγωνιστεί στην Σκωτία με τη Χάρτς, από την οποία έμεινε ελεύθερος και πλέον εντάσσεται στο δυναμικό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Ο Κρίστιαν Νόβακ θα αγωνίζεται με το νούμερο “4”».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.