Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό η Μάντσεστερ Σίτι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2018 23:50
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-2 την Μπρίστολ Σίτι στο «Άστον Γκέιτ» και με συνολικό σκορ 5-3 πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Άρσεναλ-Τσέλσι. Σανέ (43’), Αγκουέρο (49’) και Ντε Μπρόινε (90+6’) τα γκολ των «πολιτών».

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πρώτη φιναλίστ του φετινού Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι «πολίτες» πήραν νέα νίκη απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι, αυτή τη φορά με 3-2 στο «Άστον Γκέιτ», και με συνολικό σκορ 5-3 «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσουν το 5ο τρόπαιο στην ιστορία τους στο θεσμό.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα περιμένει πλέον τον αυριανό (24/1) ημιτελικό της Άρσεναλ με την Τσέλσι (σ.σ. 0-0 το πρώτο ματς) για να μάθει τον αντίπαλο της στον τελικό της 25ης Φεβρουαρίου στο «Γουέμπλεϊ».

Το 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Έτιχαντ» έδινε το προβάδισμα στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατέβηκε με βασική ομάδα με σκοπό να «καθαρίσει» την πρόκριση χωρίς προβλήματα. Στο 12ο λεπτό η σέντρα του Νταβίντ Σίλβα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγη ώρα μετά ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ έδιωξε σωτήρια το διαγώνιο σουτ του Ισπανού.

Το γκολ για την Σίτι ήρθε στο 43’. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έκλεψε τη μπάλα από τον Μάγκνουσον και έδωσε μισό γκολ στον Σανέ, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Φλιντ να απομακρύνει.

Τα πάντα φάνηκε να τελειώνουν στο 47’ όταν ο Αγκουέρο «έγραψε» το 2-0 με όμορφο τελείωμα στην αντεπίθεση. Η Μπρίστολ Σίτι ήθελε τρία γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση, ωστόσο δεν τα παράτησε. Στο 64’ ένα λάθος του Στόουνς επέτρεψε στον Πακ να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά, ενώ στο 90+4’ ο Φλιντ σκόραρε με κοντινή προβολή για το 2-2.

Η Σίτι, που είχε σπαταλήσει καλές στιγμές για ένα 3ο γκολ, αγχώθηκε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, αφού στο 90+6’ ο Ντε Μπρόινε «καθάρισε» οριστικά την υπόθεση πρόκριση διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.