Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένα μήνα εκτός ο Μουνιέ, νοκ-άουτ και ο Μολίνς

Ένα μήνα εκτός ο Μουνιέ, νοκ-άουτ και ο Μολίνς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2018 17:23
Ο Αντονί Μουνιέ υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα. Τουλάχιστον δέκα ημέρες στα… πιτς ο Μολίνς.

Προβλημάτων συνέχεια για τον Παναθηναϊκό. Όπως ανακοινώθηκε ο Αντονί Μουνιέ υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Από την άλλη ο Γκιγιέρμο Μολίνς έχει σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δέκα ημέρες.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των προσφυγών εναντίον του Παναθηναϊκού από τους Γιώργο Κουτρουμπή και Νίκλας Χουλτ, με τις αποφάσεις να αναμένονται άμεσα για τον Κουτρουμπή και από εβδομάδα για τον Σουηδό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

«Σε κλινική εξέταση και υπερηχογραφικό έλεγχο υποβλήθηκε ο Αντονί Μουνιέ σήμερα στο «Υγεία» από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, κ. Γιάννη Λεβάκο. Η εξέταση έδειξε εκτεταμένη θλάση β' βαθμού στη μεσότητα του αριστερού ημιτενοντόδους. Η αγωνιστική αποχή του Γάλλου ποδοσφαιριστή εκτιμάται στον ένα μήνα.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς έκανε μαγνητική τομογραφία όπου φάνηκε έξαρση του συνδρόμου κοιλιακών - προσαγωγών με αύξηση του οστικού οιδήματος στην περιοχή της ηβικής σύμφυσης. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας σε πισίνα και αγωγή με υπερβαρικό οξυγόνο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε ένα δεκαήμερο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.