Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Σάντσες η Γιουνάιτεντ

Προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Σάντσες η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2018 17:02
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, προσφέροντας στον Χιλιανό ηγεμονικό συμβόλαιο που θα του αποφέρει 20 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε… πίσω για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον Χιλιανό άσο. Αυτό υποστηρίζουν τα αγγλικά Μέσα, τα οποία αποκαλύπτουν και τα οικονομικά δεδομένα της διαφαινόμενης μεταγραφής.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να δώσουν στην Άρσεναλ το ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σάντσες λήγει το καλοκαίρι, αλλά και στον ατζέντη του παίκτη 5,5 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ως προμήθεια.

Παράλληλα, η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει ηγεμονικό συμβόλαιο που θα αποφέρει στον Σάντσες σχεδόν 400 χιλ. ευρώ την εβδομάδα, κάτι δηλαδή που θα εκτινάξει τις ετήσιες αποδοχές του κοντά στα 20 εκατ. ευρώ. Είναι ενδεικτικό ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή είναι ο Πολ Πογκμπά με 326 χιλ. ευρώ την εβδομάδα, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ακόμα ένας παίκτης της Γιουνάιτεντ, ο Ρομέλου Λουκάκου με 281 χιλ. ευρώ την εβδομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.