Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κατήφορος δίχως τέλος για τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Κατήφορος δίχως τέλος για τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2018 21:21
Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και παρέμεινε χωρίς νίκη για 9ο σερί εκτός έδρας ματς. Μείωσαν στο φινάλε με γκολ των Λουντ (76) και Βιγιαφάνες (90+4’) οι «πράσινοι».

Χωρίς τέλος ο κατήφορος για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 3-2 από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και υποχώρησαν στην 10η θέση, αγνοώντας τη νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Οι καταιγιστικοί Βοιωτοί πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων απέναντι στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία μείωσε στο φινάλε για το τελικό σκορ.

Οι καιρικές συνθήκες στην Λιβαδειά βελτιώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 10', από το σημείο που είχε διακοπεί δηλαδή το Σάββατο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 18’ «άγγιξε» το γκολ έχοντας δοκάρι με ενάεριο βολέ του Δώνη.

Από εκείνο το σημείο, οι «πράσινοι»… εξαφανίστηκαν από το γήπεδο και ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 21’ ο Φαβάρο πήδηξε μόνος του για κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ για το 1-0 των γηπεδούχων, ενώ στο 36’ ο Γιουσούφ «άδειασε» τον Κολοβέτσιο και με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκονταν σε… άλλο γήπεδο και στο 50’ ο Μητρόπουλος έκανε το 3-0 ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του «τριφυλλιού». Η φάση δημιουργήθηκε ύστερα από τραγική συνεργασία του Οικονόμου με τον Βλαχοδήμο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει έμμεσο. Τρία λεπτά μετά, ο Λεβαδειακός «άγγιξε» και ένα τέταρτο γκολ, όμως ο Γιακουμάκης δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από σέντρα του Μαρκόφσκι.

Το πλάνο που έπιασε ο τηλεοπτικός φακός με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είχε «βυθιστεί» στον πάγκο του μην παρακολουθώντας το ματς, ήταν ενδεικτικό για την εικόνα του «τριφυλλιού» στο ματς. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» στο τελευταίο τέταρτο και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 με σουτ του Λουντ (76’) και εύστοχο πέναλτι του Βιγιαφάνες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.