Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναιτωλικός έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου

Σούπερ Λιγκ: Ο Παναιτωλικός έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2018 19:41
Ο Παναιτωλικός, στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα, κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έσπασε το εντός έδρας αήττητο των γηπεδούχων. Τρομερό γκολ από τον Ρόσα (48'), έχασε πέναλτι ο Ουάρντα (54’).

«Φρένο» στην εξαιρετική πορεία του Ατρόμητου έβαλε ο Παναιτωλικός. Στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα οι Αγρινιώτες πέρασαν με 1-0 από το Περιστέρι και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στον Ατρόμητο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο οι Περιστεριώτες είχαν τη μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος. Στο 25’ ο Βασιλακάκης βρήκε χώρο για σουτ, αναγκάζοντας τον Κυριακίδη να διώξει σωτήρια στην αριστερή του γωνία.

Ο Παναιτωλικός δεν απειλήσει σημαντικά στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) πήρε το προβάδισμα με τρομερό σουτ-κεραυνό του Ρόσα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Δευτερόλεπτα πριν το γκολ, οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον Ντιγκινί από τον Ροντρίγκες, την ώρα που ο παίκτης του Ατρόμητου έβγαινε τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 53’ ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Ουάρντα ενώ στο 55’ νίκησε τον Αιγύπτιο και από το σημείο του πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Ροντρίγκες εντός περιοχής.

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού ήταν εντυπωσιακός, αφού στο 85’ πραγματοποίησε νέα εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Βασιλακάκη, κρατώντας το 0-1 ως το φινάλε!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.