Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νίκη στο 2018 η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νίκη στο 2018 η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2018 19:12
Η Τσέλσι «κόλλησε» στο 0-0 με την Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2018. Με δέκα από το 68’ οι φιλοξενούμενοι, που είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να σκοράρουν.

Συνεχίζει την πτωτική της πορεία η Τσέλσι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έμεινε στο 0-0 με την Λέστερ στο Λονδίνο και σημείωσε 4η σερί ισοπαλία σ’ όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2018.

Οι «μπλε» ήταν ακίνδυνοι στο πρώτο μέρος, εν αντιθέσει με την Λέστερ, που σπατάλησε μεγάλες στιγμές για να προηγηθεί. Οκαζάκι (8’) και Βάρντι (9’, 10’) αστόχησαν από θέση βολής, ενώ στο 12’ ο Κουρτουά πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Εντιντί.

Μετά το πρώτο τέταρτο η Τσέλσι κατάφερε να ισορροπήσει, ωστόσο με εξαίρεση δύο σουτ του Φάμπρεγκας (13’, 42’) δεν απείλησε την εστία του Σμάιχελ. Οι παίκτες του Κόντε ήταν νωχελικοί και δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις ούτε μετά την αποβολή του Τσίλγουελ (68’) για σκληρό μαρκάρισμα στον Μόουζες.

Ένα μακρινό σουτ του Καντέ (72’) και το απευθείας φάουλ του Αλόνσο στις καθυστερήσεις ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι, η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.