Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τον Παναιτωλικό ο Δέλλας

Ανέλαβε τον Παναιτωλικό ο Δέλλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2018 14:04
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Τραϊανού Δέλλα, με τον 41χρονο προπονητή να διαδέχεται τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Προπονητής του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν, αντικαθιστώντας τον Μάκη Χάβο, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων,

Ο 41χρονος, που θα έχει στο πλευρό του τους Βασίλη Μπορμπόκη και Δημήτρη Μπουρουτζίκα, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν και των ανθρώπων που διοικούν. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των λόγων. Μέσα από τη σκληρή δουλειά τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του Παναιτωλικού».

Η ανακοίνωση:

Την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αναλαμβάνει από σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας και το απόγευμα (ώρα 5.00) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας. Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.